Gevel
reiniging

Vervuilde gevel reinigen

De gevel van uw woning, gebouw of bedrijfspand kan in de loop der jaren vervuild raken. Door agressieve en vervuilende deeltjes in de lucht gebeurt dit tegenwoordig steeds vaker. De kwaliteit en duurzaamheid van uw gevel wordt op negatieve manier beïnvloed en na verloop van tijd kan dit tot schade leiden. Wij reinigen gevels voor particulieren, VvE’s, woningcorporaties, gemeenten en bedrijven.

Onze professionele gevelreiniging maakt uw gevel weer als nieuw en daarnaast verhoogt het de uitstraling van uw woning of bedrijf. Onze specifieke kennis zorgt ervoor dat wij (samen met u) de beste methode kiezen voor de reiniging van uw gevel.
Wij maken voor elk pand een plan van aanpak waarin we een aantal kernvragen  verwerken:
  • Welke werkzaamheden moeten er worden uitgevoerd?
  • Hoe komen we tot een optimaal resultaat te komen?
Heeft u een beschermd monumenten? Dan is gevelreiniging alleen toegestaan als u in het bezit bent van een monumentenvergunning. Vraag dit na bij uw gemeente! 

Wilt u weten wat Dakgevelexperts voor u kan betekenen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.
Dakgevelexperts is specialist en gecertificeerd in veel voorkomende onderhoudsdisciplines, waaronder onderhoud en reparatie van gevels, voegen en  muren het verwijderen van graffiti en reinigen van terrassen. Bij Dakgevelexperts staan  service, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Neem contact op