Over ons

Image

Over Dakgevelexperts

Missie

Ons doel is het uitvoeren van alle voorkomende totaal-onderhoudswerkzaamheden. Kleine tot grote werkzaamheden zijn voor ons geen probleem. Wij voeren zowel transformatie van vastgoed als renovatiewerkzaamheden uit. Hiervoor werken wij met eigen personeel of partnerbedrijven wat leidt tot een hoge klanttevredenheid.

Visie

Wij van Dakgevelexperts innoveren dagelijks; hiermee houden wij onze kennis op peil. Omdat ontwerp, uitvoering en nazorg bij ons één geheel vormen, heeft dit extra toegevoegde waarde. Resultaatgericht werken en communicatie met, en tevrendenheid van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid hebben ook altijd topprioriteit. Binnen Dakgevelexperts is de klant koning!

Hulp nodig?

Dakgevelexperts is specialist en gecertificeerd in veel voorkomende onderhoudsdisciplines, waaronder onderhoud en reparatie van gevels, voegen en  muren het verwijderen van graffiti en reinigen van terrassen. Bij Dakgevelexperts staan  service, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Neem contact op