Terras
reiniging

Terrasreiniging

Een schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of de woning en een genot voor de gebruiker(s). Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn. Wij zorgen voor een nieuwe en mooie uitstraling van het terras en uw bestrating.

We gaan het terrein stoom reinigen, waarbij het water wordt verhit tot maximum 200º Celsius en onder aangepaste druk gespoten op het oppervlak. Naast het verbeteren en uiteraard het behouden van een mooie uitstraling, is periodiek onderhoud ook belangrijk om de levensduur van de materialen te verlengen en de kosten voor reparatie of vervanging te besparen.

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene/zwarte aanslag en weersinvloeden ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten ook de materialen van uw bestrating aan. Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine. Vervolgens wordt het opgeloste vuil weg gespoeld. Het behandelde oppervlak is dan weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. De hitte van stoom doodt namelijk onkruid, algen en mossen. De combinatie van stoom met een goede nabehandeling, geeft een boven verwachting mooi resultaat.

Na het schoonmaken kunnen wij uw terras behandelen met een milieu vriendelijke algen en mos doder waardoor de aangroei van nieuwe mossen en algen worden geremd.

Voor en na de reiniging

Image

Voor de reiniging

Image

Voor en na de reiniging

Image

Na de reiniging

Image
Dakgevelexperts is specialist en gecertificeerd in veel voorkomende onderhoudsdisciplines, waaronder onderhoud en reparatie van gevels, voegen en  muren het verwijderen van graffiti en reinigen van terrassen. Bij Dakgevelexperts staan  service, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Neem contact op