Voegen
herstellen

Voegen herstellen gemetselde muur

Weer- en milieu-invloeden tasten door de jaren heen het voeg- en metselwerk van bakstenen muren en gevels aan. Het bindmiddel waaruit voegmateriaal is gemaakt, kan worden opgelost door de zure bestanddelen uit regenwater. De voeg kan hierdoor  zacht en poreus worden, en is dan vatbaar voor vervuiling en afbraak. Daarnaast komen we vaak voegwerk tegen wat niet professioneel is uitgevoerd, wat de situatie alleen maar erger maakt. Een gecertificeerd bedrijf kan uw voegen herstellen voordat het te laat is. Voorkom schade aan uw pand en neem contact op.

Onderzoek vóór voegen herstellen

Een eerste en zeker belangrijke stap is een deskundig en uitvoerig onderzoek door specialisten van Dakgevelexperts. Dan pas wordt duidelijk op welke manier we het herstel gaan uitvoeren. We brengen vervolgens een helder en duidelijk advies uit. Wanneer het metselwerk in slechte conditie verkeerd, nemen we dat ook mee in de prijsopgave. Hiermee voorkomt u in de toekomst extra kosten. Wel zo eerlijk.

Werkzaamheden voegen herstellen

Na uw akkoord starten we met het herstellen van de voegen. We hakken de aangetaste voegspecie er deskundig uit. Daarna reinigen we de muurdelen, en brengen we de nieuwe voegen aan. Wij kunnen alle soorten voegwerk voor u verzorgen: 
  • platvol voegwerk
  • verdiept voegwerk
  • schaduw voegwerk
  • mechanisch verdichten
  • knip- en snijwerk
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Dakgevelexperts.

Opruimen

De werkzaamheden bij het herstellen van voegen brengt overlast met zich mee. Uiteraard zorgen wij ervoor dat na de het herstellen van de voegen alles netjes wordt opgeruimd.
Vuil en rommel wordt afgevoerd. We lappen de ramen, en dat doen we ook bij de buren als die door ons vies en/of stoffig zijn geworden. We spuiten de straat en eventueel tuin ook schoon. Dat hoort bij onze service. Vanzelfsprekend.

Wilt u weten hoe de conditie van uw voegwerk is, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op met Dakgevelexperts.

Wij geven op 10 jaar garantie op ons voegwerk!
Dakgevelexperts is specialist en gecertificeerd in veel voorkomende onderhoudsdisciplines, waaronder onderhoud en reparatie van gevels, voegen en  muren het verwijderen van graffiti en reinigen van terrassen. Bij Dakgevelexperts staan  service, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Neem contact op